 |
Svētdiena, 02.09.2025, 5:49 AM
Sastāvdaļas:glāze (250 g) mežrozīšu sīrupa vai iesala ekstrakta
100 g sviesta vai margarīna
glāze (250 g) cukura
2 olu dzeltenumi
piparkūku garšvielas: kanēlis, krustnagliņas, pipari, kardamons
naža gals sodas
milti
Pagatavošana: 40 min. Mežrozīšu sīrupu ielej katliņā, pievieno sviestu, cukuru un uzvāra. Karstai masai pievieno miltus un garšvielas, visu samaisa. Pēc tam pievieno olu dzeltenumus, naža galu sodas un apmīca ar miltiem. Liek ledusskapī, lai ievelkas.
Skatījumu skaits:
2849
|
Pievienoja:
themarchello
|
Datums:
06.27.2011
|
|
|
Statistika |

Kopā Online: 1 Viesi: 1 Lietotāji: 0 |
|
|